If you love two people at the same time, choose the second one, cause if you really loved the first one you wouldn’t have fallen for the second.

vilken toppen-dag! började dagen med ett gym-pass med joel. åkte sedan med joel fille hanna pontus och thomas och spelade lång-golf. vilket va första gången för mig. sjukt roligt var det och en tredje-plats är väl inte så illa pinkat för att va första gången? :) åkte med gänget sen och åt glass på halvas. nu sitter vi hemma jag och joel och ska äta kvällmat. lite sent, jag vet men kom hem för bara en liten stund sen.

det känns som om att det kommer bli en riktigt bra vecka! ledig imorgon, jobb på onsdag. slutar 15.00 och efter de drar jag och joel upp till stockholm och blir kvar över natten. om vi inte hittar nått bra flyg ner till london som passar med tider :) jag hoppas ju verkligen på london!

på lördag blir det coop-fest igen! :) utgång på de också! dom andra ska ta med pojk/flick-vän, men joel jobbar helg och kan inte hänga på.. tråkigt!

nae, nu ska vi äta! :) 


it's all about love

nyklippt! minus en decimeter ungefär. och det känns. mitt långa hår :/ pratade med dom också och ska beställa en ny tid för färgning. dags för en förändring! så jag hoppas det blir bra. ska börja fixa med och få i mig nått att äta innan vi ska dra oss ut mot norsholm och träffa min släkt. det blir grilling och mys. säkerligen nått glas vin också :) kanske tillochmed avslutar kvällen på trädgår'n.



UNDERBARA TURKIET!


på parkeringen vid arlanda

underbara stranden





underbara strand.




vi hade en sjukt mysig 2 års-dag som avslutades med en nattpromenad på stranden ♥

shopping!



mitt hjärta ♥

min älskade mamma fyllde år ♥



från våran balkong.

TACK FÖR EN UNDERBAR RESA OCH ETT MINNE FÖR LIVET. ♥


TUUUURKIET!

hej resfeber! det börjar närma sig! på fredag morgon lyfter vi från arlanda! ska bli så otroligt skönt att komma iväg. känns som att vi åker rätt vecka! packade det mesta igårkväll. men jag har massa kläder i tvätten som ska med, plus att jag ska låna lite kläder av sofia. väskan är redan full så jag lär få packa om den imorgon när jag har tvättat allting och fått hem kläderna från sofia! kommer ha på tok för mycket kläder med mig, men man måste ju kunna välja lite :-) förra gången hade jag 19/20 kilo med mig. plus att jag fick packa i grejer i joels väska. får välja bort lite kläder den här gången! man vill ju ha hem lite nytt också! :)

nu ska jag snart bort till sofia (: sen ska jag klippa joel när han kommer hem.
gjorde det sist också och blev riktigt nöjd. han med så nu är jag frisör här hemma! :)





TURKIET 2010


RSS 2.0