tillägnat joel.

sitter och pratar med min sötnos på skype, och han tycker att det är så tråkigt att jag aldrig uppdaterar min blogg. Så nu gör jag de. 

Helgen har bestått av jobb, fredag - lördag - söndag + en utgång! rolig kväll men bakfyllan va mindre rolig. ibland kan man ju faktiskt fråga sig själv om de är värt att må skit en hel dag bara för att vara onykter i några timmar och kanske inte ens komma ihåg allt?

Nae nu ska jag vara social med min underbara pojkvän, han kommer hem till mig snart :)) <3 i love you 


SNOW.

imorgon är de avslutning, sen äntligen jullov. jobb står på schemat i helgen, så de blir förmodligen inget party. men det kanske ändrar sig, som vanligt ;p haha.

kanske blir en vända på stan imorgon också efter avslutningen och provet. måste inhandla de sista julklapparna :) har sovit några timmar nu ikväll, så nu sitter jag här aspigg. ska hoppa in i duschen och sen sätta på en film. 
förresten, fan vad mysigt de är med snö! det är kallt som fan, men sjukt mysigt! jag vill åka pulka! :)



- ni är så jävla patetiska!




SISTA DAGEN IMORGON, SEN JULLOV!

denna dag startade med att erica kom hit på kaffe och girl-talk :) jag åkte sedan till praktiken, slitit röven av mig som vanligt. så nu är jag sjukt trött, men jag måste verkligen plugga (kemi), tror de är de iallafall, atomer och sånt? jaja. har prov i de imorgon eftermiddag, och imorgon hinner jag inte plugga på de när jag börjar klockan sju imorgonbitti. får hoppas de går bra, satsar på G. Högre är totalt omöjligt. den som kom på kemi måste vart dum i huvudet!

nae, måste plugga.

- imorgon är de också sista dagen på praktiken för de här året! sen är det jullov, UNDERBART. (:


godmorgon!

sitter och väntar på sotaren som ska komma hit,  kunde ha sovit stället. tycker man ska komma den tiden man har sagt! så nu sitter jag här as pigg och inte har ett skit att göra, inget bra är de på tv heller! boooring.
ska in till stan sen och ha rättskunskap, efter de raka vägen till linköping för att ha praktik. roligt!

_______________________________________________________________________________________________


kom du inte på nått bättre?
  haha, pinsamt.

tröött.

fan vad trött jag är, har vart på praktiken till kvart i elva, mina fötter värker!
imorgon blir de jobb också, på konsum. sen OTTEN! :) ska bli riktigt kul!

nu -  sovasovasova. GOOOOD NIGHT

träningsvärk i magen!

fan vilken psyk-fys vi hade i början av träningen, fortsätter vi såhär kanske man kan få en snygg mage? haha. man kan ju alltid drömma.

sitter och pratar med min älskling på skype nu, känns lite märkligt att prata med en dator, men jag har vant mig nu. pratar gamla minnen och jag kan inte sluta le! :) även fast jag inte vill något annat än att han ska ligga här berdvid mig nu så jag kan krama honom! <3


I LOVE YOU


misslyckade lussekatter!

dagen började med tandläkaren, inga hål eller nånting. skönt (: sen va det bara att åka in till gympan, skit tråkigt som vanligt. åkte sedan vidare till Sofia Håkansson i Åby, :)  jätte kul att ses! måste göras oftare! åkte sedan för att ha rättskunskap, men vi fick åka hem och jobba! skönt. åkte då till fia och drack kaffe (: åkte sedan hem och somnade som en stock! då va klockan kvart över tre kanske, pappa väckte mig sen tjugo i sex, :p  så nu är jag skit pigg och håller på att baka lussekatter med mammsen! :) men lussekatterna blev ganska misslyckade så vi gjorde några vanliga bullar också! Men nu när dom har kommit ut ur ugnen ser dom inte så förskräckliga ut! eller?

FÖRE:


EFTER:


haha, så jävla misslyckade kanske dom inte vart endå! :)


ingen rubrik.

sitter hemma och pluggar, och pluggar. det går faktiskt riktigt bra känns de som. kan de allra mesta nu, sen klockan 4 sitter jag och skriver provet. sen hem igen! och börja plugga på ett annat prov som jag har på onsdag! det ska blir så jävla skönt att sluta skolan och slippa allt jävla plugg! åså längtar jag till jullovet!

nae, om man ska plugga lite till!


PUUSS


fortfarande sjuk.

och jag mår sämre idag än vad jag gjorde igår :/  fan vad tråkigt det är att bara vara hemma.
har laddat ner - "flickan som lekte med elden" som jag tänkte sätta på alldeles strax, ska bara göra mig en stor kopp tee först!  ingen praktik blir de inte för min del heller. h¨åller även på att ladda hem twiligt - new moon , är det nån som har sett den som rekommenderar den? :)




jag saknar dig joel.
kom hem nu ♥

nae, om man ska klicka hem dessa snyggingar!


RSS 2.0