tjugoniondejuni

har haft en jätte mysig dag med cia, jenka lollo och emma idag i mårn med solning och bad. nu sitter vi och dricker kaffe och snackar! mängder med jobb står på schemat nästa veckan så på lördag blir det partaj och otten! ska bli riktigt roligt.






tjugofemtejuni


GLAD MIDSOMMAR!

jag ska alldels strax käka och sedan dra mig till jocke! så det blir att fira min midsommar där. imorgon blir det lught, dock åker joel och jobbar klockan fem och kommer inte hem förrns typ halv sju på morgonen :/ booring.
nae nu ska jag inte tänka på de. SKÅL!




tjugondejuni

ja jag lever. har bara inte fått vårt internet till lägenheten. skit segt! är hos mammi nu. har firat pappa lite som fyllde igår. har vart en nykter helg. mår forfarande inget vidare, trots nästan en veckas pencillin/ipren och nässprays -beroende. ska hemmåt snart och laga nån mat och sen mysa hela kvällen med joel. ska jobba imorgon. och på eftermiddagen skulle hanna w komma och hälsa på mig (: <3

jag vill ta om studenten, studentveckan. ALLT!
bästa sptu3




STUDENTEN 2010

ETT ENDA ORD, LYCKA!



Orkar faktiskt inte lägga upp fler bilder idag. skyller på att jga har lite feber och ont i halsen.  tack sptu3 för en sjuk studentvecka! lägeheten är underbar, kommer bilder på den med snart tänkte jag. men vårat internet har inte kommit än. nu är vi ute i blacka, mammsen ska bju på mat sen åker joel och jobbar så det blir att sova själv inatt och resten av veckan. läskigt!

puuusss.


RSS 2.0