keep smiling

vilken mysig helg jag har haft! fredagen jobbade jag kvällspasset på coop. gick sedan hem och hade filmkväll med joel. somnade vid tre typ. sen var det dags att gå upp klockan 06.00 för jobb på coop till 15.00, sen åkte vi raka vägen hem till joels syster som fyllde år. jätte trevligt! och casper är världens sötaste :) efter kalaset var det bara att åka hem, fixa till sig lite och knalla ner på bio med joel. svinalängorna, jag gillade den filmen riksentigt mycket! gick ner och tog ett glas vin på black lion efter bion, träffade jonte danne och boda. hanna, fille och pontus kom sen, så vi gick till highlander och spenderade kvällen där. och det slutade med en bakisdag idag. det va inte riktigt meningen men va tusan. har umgåtts ett tag med sofia, kolla monki och sen skjutsade jag henne till jobbet. när jag kom hem bytte jag om så gick joel jag ut och sprang! när vi kom hem gjorde jag 150 situps så tacos va välförtjänt idag. lever ju bara på sallad och kött annars! förresten. 3 kilo har jag gått ner sen jag börja träna för två veckor sen! :) nae, fotboll på tv:n. men sånt får man stå ut med om man är kär i en fotbollsnörd :)




you´ve got to move whit the flow

ååh vad glad jag är! - 1,5 kilo på en vecka! kom hem från gymmet nyss, ska byta om för att bege mig till blacka för innebandyträning. kommer somna som en bebis ikväll! va ute i åby igår och hälsa på fia och felix. hade det jättetrevligt, massa prat, en långpromenad på en timme och massa bus med felix. världens sötaste unge! :)
idag fick jag en välbehövlig sovmorgon! det va ett tag sen. fixade i lägenheten, och kollade enmassa inredning på internet. ska göra om hallen lite hade jag tänkt. och det tyckte joel också va en strålande idé!
dessa grejer ska jag köpa; plus att vi ska måla hallen vit, den är ju ganska dassigt vit nu.


den stora har jag redan, så ska sätta den lilla bredvid med en söt liten kudde på.




nu sitter dom lite snett, men hyllan ska jag ha att lägga exempel vantar,
halsdukar medmera på och under klädhängaren.

             





och denna fina spegel vill jag ha över soffan, ska ta bort dom fula hyllorna jag har nu. vet inte vad jag tänkte med riktigt. men denna idé va inte joel riktigt sugen på. men jag ska nog komma på något att övertala honom med ;)

nae, nu ska jag byta om!

IT'S A WEEKDAY, RUNAWAY

denna helg har varit likamed jobbhelg. fredagkväll, lördagkväll och idag, 10.00-17.00! skulle åka till gymmet direkt efter jobbet, men det var stängt. jävla skit!

skulle gått ut i fredags, men kvällen blev totalt misslyckad. mötte joel och company nere på bowlingen, skulle därefter till krogen där hanna va, men icke. skulle på förfest först. va där i fem minuter, max. gick neråt krogen mötte hanna, när vi väl står i kön ändrar sig alla utom jag. alla ville hem. jag ville gå ut. jag hade inget annat väl än att gå hem. kul kväll! ångrade att jag inte stannade hemma helt och kolla på film och agera fyllechaffis. som det först va tänkt. jag älskar spontana utgångar, för det mesta.

imorgon ska jag träffa upp fia och sedan knalla ner till arbetsförmedlingen, måste ta tag i min a-kassa nån gång. sen blir det antagligen en sväng på stan för att sedan åka till gymmet när joel kommer hem från jobbet vid halv tre.

utgång med tjejerna på lördag också! hoppas verkligen alla hänger med för en gångs skull. (:


BRÄNNAN SKULLE INTE SITTA HELT FEL, INTE TURKIET HELLER!


i'll do my own thing!

nytränad och kom precis ut ur duschen! skönt. öste verkligen på gymmet idag. och det känns i ben och magen nu. och vägt mig har jag gjort idag med, första gången sen hälsokontrollerna på mellanstadiet tror jag? eller om det va i sjuan sista gången. har inte vågat, men nu har jag gjort de. och jag trodde de skulle va värre. nöjd är jag verkligen inte. så nu är jag nyduschad och ska snart fixa lite innan jobbet.

imorgon kommer lönen också, så imorgon ska jag ner på stan ett tag och sen på kvällen är det match!
beställde även bikiniöverdelen i korall. sjukt snyggt när man är brun!

så har joel och jag en tävling. jag ska vinna! och priset är nått helt underbart. jag har världens bästa ♥


PUUSS


MAN DOWN

fan vad duktig jag har vart idag! först gym med joel imorse. jag har aldrig varit nått för gym, men fan vad roligt det är! och träna med min joel gör saken ännu bättre, eftersom han åker till gymmet varje dag så blir det verkligen av också! och så har jag tränat innebandy ikväll också. nu ska jag bli smal! till kvällsmat blev det en shake. det jag ska leva på nu ett tag tills jag ser resultat. plus att ett gym-kort i plånboken som ska användas flitigt varje dag! nu jävlar säger jag bara.

nyduschad är jag nu också. skönt! jag kan inte duscha i sporthallen, känns inte som om man blir ren! uuusch. ska strax åka och hämta joel i eneby. han låna hans mammas bil till jobbet eftersom jag va tvungen att ha min egen bil för en gångs skull ;)

imorgon bitti blir det ett gym-pass igen, sen hem och duscha och fixa.
sen kör jag kvällspasset på coop. 15.00-21.00!


JAG VILL HA SOMMAR, NU!


i love summer..

     


you put me right here on the bedside..

dags att gå till jobbet alldeles strax. 14.00-21.00! har även vart och storhandlat idag med joel. alltid lika kul ;) haha. men han åkte vid halv ett ungefär, han kör eftermiddagspasset den här veckan och är inte hemma förrns elva om kvällarna. nae, nu ska jag sätta på mig min snygga coop-tröja och traska till jobbet! fan jag hoppas min leopardklänning kommer imorgon!


PUUUSS.


yes or no

jag har beslutsångest upp till halsen. ja eller nej. kommer jag ångra mig? för det går inte att ångra mig när jag väl gjort de. finns ingen möjlighet. fan vad svårt! har suttit snart en timma och kollat på en bild och tänkt.

no smoking..



och jag förtjänar faktiskt att beställa hem leo-klänningen och halsbandet!


hey boy, i really wanna see if you can go downtown with a girl like me

ojoj. längesen. jag har haft en jätte bra jul, fick massa fina saker. kläder, pengar, presentkort, parfym, saker till hemmet och massa små saker. jag är supernöjd! det nya året kunde inte starta sämre! jag trodde allvarligt talat att jag skulle dö ett tag. för fy fan vilken bakfylla. vaknade tillochmed full. bra jobbat madde! jobbade som sagt på otten nyårsnatten. efter vi hade stängt vad det meningen att älla vi som jobbade skulle vara kvar och fira det nya året, några timmar senare. vi blev bombhotade av några idioter och fick inte vara kvar för polisen, så vi åkte hem till en tjej och va där. shot efter shot efter shot.. aa ni fattar så var det dags för mig att knalla hem. minns inte speciellt mycket av hemvägen, vet att jag och sofia käka frukost på mcdonalds vid åtta på morgonen iallafall.
nog om den kvällen/morgonen!

är ledig idag. skönt! börjar bli sjuk. ont i halsen och förkyld. inte bra! ska fixa lite käk tills joel kommer hem sen ska jag krypa ner under täcket och ligga där. för ingen rökning blir det för mig i inte! GO GO GO! nu ska jag inte lukta ask-kopp mera!

puuuss.

RSS 2.0