för dig ska jag göra det tusen gånger om



memories of you on my bedside..

nu har vi äntligen julpyntat lite härhemma. aa, två svarta julstjärnor blev de. vill inte ha en massa skit, som fula tomtar (kan va det fulaste jag vet) ljusstakar är inte heller nått jag skulle ställa i fönstret. julgran ska jag ha iallafall, med svarta och silvriga kulor i. snyggt! har vart och storhandlat idag så nu har vi mat tills i sommar. kunde knappt stänga frysen. skönt att ha det klart :) när vi kom hem fixade vi stjärnorna, vilkt inte va det enklaste. men vi fixat! sen gjorde vi tacos och har mys't i sängen tills nu. dags att åka till jobbet med andra ord för joel. och jag får sova själv :( jag hatar't.


PUUSS.


I WANT YOU TO STAY HERE FOREVER..

fan vad jag fryser! nu har joel åkt till jobbet så jag ska sätta på nån bra film och mysa.
ska till fia imorgonbitti på frukostmys ♥


PUSS OCH GODNATT.


one ticket for a runaway train..

vilken helg! fredagen tillbringades med coop-gänget. sen utgång! himla lyckad kväll!
igår skulle de bara bli lugnt, men icke. joel och jag gick först ut och åt, sen utgång. igen!
det har varit en väldigt lyckad helg, och det känns idag. vi har legat och mys't i sängen hela dagen!
sen när joel skulle åka till jobbet så fick jag rycka in som snöskottare! hade ingen att skyffla med så det fick bli en innebandyklubba. idioterna hade plogat in bilen så det va nästan en halvmeter snö runt bilen. men vi klarat!

nu har jag tänt ljus i hela lägenheten och ska bara mysa med mig själv! :)


       

från i fredags! :)


and my runway never looked so clear..

har verkligen piggnat till sen förut. hade en sjukt rolig kväll igår, först förfest med coop-gänget sen utgång med krille och jeppe. sitter och fixar mig lite, ska ut och äta med min andra hälft om ett tag. mys!


love was such an easy game to play..

mår lite bättre nu. har legat i sängen och kollat på tv. ett ganska bra tag nu. det behöves. snart kommer joel och då ska vi ner och hämta ut mina nya skor. jag är helt seriöst kåt i mina nya skor. vet inte vad jag ska ha på mig ikväll ännu, men jag vet vad jag ska ha på fötterna! :) ska fixa lite härhemma sen börja fixa mig för ikväll. ska till jeppe och hjälpa honom med maten vid halv sex ungefär. det kommer bli en toppenkväll :) sen ska tjejerna ut också kan inte bli bättre :)

nu ska jag slänga på mig lite kläder så jag kan hämta skoooorna! :)


PUUSS


en ängel flög förbi..

hemma från en jätte jobbig men jätte vacker begravning :(
nu ska jag lägga mig i badkaret och försöka tänka på annat!
tårarna bara rinner..

r.i.p ♥

ELLER PÅ ARMEN?


TATUERING I NACKEN?


HAVE TO HAVE!


i don't know why i'm still surprised..

vilket väder! jag älskart! sjukt mysigt. men det är mindre mysigt när man ska ge sig ut. och igår när jag körde ut till träningen. vägen va typ helt igen snöad och såg knappt vägen.  scaaary! idag har jag träffat maria på stan o ch köpt present till jeppe som vi ska till imorgon. jag gick sedan ner till min jobbcoach, hon bjöd på kaffe och va mycket snällare än vanligt. efter de gick jag hem igen, (blåste nästan bort) så kom joel så laga vi lite mat och låg i soffan och kramades. nu åkte han och jag ska ta tag i tvätten. typsikt att han åker och gymmar när vi har tvättstugan? han hade nog en baktanke med de.

imorgon ska jag på begravning. inte kul alls! :(  måste plocka fram lite kläder som jag ska ha på mig.
imorgon kväll ska vi till jeppe, det ska faktiskt bli skit kul! hela coop-gänget :) sen utgång.


gammal bild.


LOVE AS THOUGH YOU HAVE NEVER BEEN HURT BEFORE.

jag kan inte sluta små-le! har sovit hos sofia inatt. det säger ju sig självt! haha. vi satt och snacka, skratta, fick den knasiga idén att gå ut i snöovädret och åka soppsäck ner för lärka-backen klockan 2 på natten. sjukt roligt! gick hem sen efter att rumpan frusit till is, aa näst intill iallafall. asgarsvade åt två killar som hade kört fast i st:persgatan-backen. kollade på tusen bröder. låg i sängen och snacka hur länge som helst. somnade vid sju - halv åtta imorse. och vakna kvart i två. haha! nu är jag hemma ialafall. ska göra lite frukost. frukost halv 4? aja. ska ut till träningen sen. har ingen lust att ge mig ut och köra bil. det är fan livssfarligt.

nae, ska fixa knärcke-macka och tee. sen ska jag krypa ner i badkaret! buuurrr.





PUUUSS.


hej!

idag har vi rajtantajtan

HAR PRECIS KLICKAT HEM DESSA SNYGGINGAR!


om 2-3 dagar är dom hemma hos mig!
sjukt snygga!


en perfekt start på dagen!

mammi kom hit förut med nybakt bröd, så vi åt en brakfrukost, drack kaffe och prata. super mysigt. bättre start på dagen kunde de inte bli! min mamma är bäst ♥. nyss uppkommen från ett varmt bad också, ändå så fryser jag. jag är så trött på att jämt frysa. jag får tillochmed ont i kroppen vissa dagar när jag fryser så mycket. det är väl inte normalt att vissa nätter behöva sova i mjukisbyxor, tjock-tröja och raggsockar?






TRÖÖÖTT PÅ DIG!

ETT MÅSTE!


huvudvärk

jag har en riktigt bra nyhet, JAG SKA JOBBA PÅ OTTEN! på nyår. det ska bli riktigt roligt, nyår är så jävla överskattat. och jobba tillsammans med min bästa vän sofia kommer att göra mitt nyår, helt klart! :) nyår kommer bli som vanligt, middag med tjejerna. vilket är det roligaste med nyår, men att vi som alla andra år åker på nån tråkig fest. då kan man lika gärna jobba!

helgen har bestått av jobb. fredag lördag och söndag. menigen va att vi skulle ut i lördags. men det blev sent, så jag och joel drog till donken och sen gick hem och möös. började ju jobba 10.00 på söndagen så jag vet inte vad jag riktigt tänkte med när jag först bestämde mig för att gå ner till krogen vid ett? men icke. kvällen kunde inte ha slutat bättre än vad den gjorde. ♥  men på fredag blir det utgång. först personalfest/förfest med coop. sen träffa tjejerna!

träningen blev inställd fick jag precis sms om. skönt, jag som har så ont i huvudet! ska krypa ner under täcket, kolla på nån bra film och vänta på att joel kommer hem så han kan krypa ner med mig. så ska ha få killa och massera mig. mys!






a best friend

har umgåtts med sofia hela dagen! super mysigt. först mängder med kaffe innan det va dags för en heldag på stan. det började med en liten promenad till erikshjälpen. hittade en vit låååång skjorta som jag inte riktigt vet vad jag tycker om. den är cool, men aa jag vet inte. sen vidare till stan, satt och käka på stöget och bstämde att vi skulle ha shoppingförbud. vi är precis likadana, när lönen kommer så är det stan direkt, och det enda vi tänker på just då är att vi måste ha nya kläder. och som sofia sa, för varje nytt plagg man köper slutar man använda något annat. det stämmer verkligen. så vi kom överens om shoppingförbud tills den 30:e denna månad. gick sedan hem till mig och kom på idén att vi skulle testa mina svarta spetsgardiner i sovrummet in till köket. det blev skit bra! så då behöver man ju nya till sovrummet. väl nere på lagerhaus blev det inte bara gardiner som tänkt. det blev rosa ljus, två ljusstakar, kökhandduk med matchande trasa. ett stort doft ljus i samma serie, yttliagre en ljushållare med yttligare ett ljus i, två svarta och vita salt/peppar-kar. vad det nått mer? åså gardiner såklart.
575 kronor fattigare men med ett super bra resultat!  tycker jag. joel också, men han gillade inte att jag hade plockat bort alla hans saker in i skåpen istället. hihi! det va de shoppingförbudet de. bra jobbat! efter att vi hade fått upp allt i köket så la vi oss i sängen med en godispåse och kollade på the runaways. sen följde jag henne hem och nu är jag hemma och har tänt ljus i hela lägenheten. det är så jävla kallt här, helt sjukt. ändå är elementen på högsta.

nu ska jag krypa ner under täcket och sätta på nån film och pussa lite på joel innan jag somnar. är skit trött!



somewhere after midnight in my wildest fantasy..

seg dag! har pysslat lite här hemma åså. ska snart åka till träningen! ska bli skönt att springa av sig helgen. kan man säga så? aja. helgen va rolig, maskeraden blev lyckad. dock vingla jag hem ganska skapligt efter lite mycket av de goda. va inte så jätte onykter på festen, men när jag kom hem.. haha! jag hade lagat mat till joel innan festen, så hade det blivit massa över så joel hade gjort en matlåda åt mig. den matlådan som bestod av köttfärsås och spagetti hade jag lagt upp så fint på en talltik med en klick ketchup på sidan, lagt plats över och ställt tillbaka in i kylen? det såg jag på morgonen när jag vakna. haha! igår mådde jag skit bokstavligt talat. åkte på kvällen till åby med hilta och kolla när hennes joels lag slog åby. det va skönt att komma iväg och inte tänka på att man mår så dåligt. man ligger ju bara under täcket och kollar på film efter film endå. nahe, om man ska börja fixa fram lite träningskläder. förresten, vad jag hatar att inte ha nån bil. jo jag har ju en. men den har joel till jobbet så jag ska åka tåg som jag inte gjort sen jag flytta till stan. tror jag har åkt buss en gång sen dess? fy fan. måste åka en och en halv timme innan träningen istället för 20 min! helt otroligt. slöseri med tid!


and i'm crazy but you like it..

morgonmys med mig själv. har städat ordning och fixat lite, tänt ljus gjort tee och knäcke! mys. ska ta en dusch efter de sen kommer emma hit. ska fixa iordning oss inför ikväll. jag har inte bestämt mig än. bra madde!
det löser sig nog :) 







"Keep smiling, because life is a beautiful thing and there's so much to smile about."


couse you're amazing...

halllå! jag har haft en underbar dag med min bästa. startade dagen med att lämna CV på ica, hoppas på de! åkte sedan vidare till ikea. hittade en del snyggt faktiskt. bland annat ett vitt jätte fint överkast som jag tjatat om sen vi flytta hit. äntligen säger jag! köpte även lite grejer till "lill-hallen". det vart jättebra, är super nöjd! köpte lite annat smått, som galgar och nödvändgheter. måste ta tag å fixa min "walk in closet". min garderob är katastrof just nu. vill inte ens tänka på de. åkte sedan hem, lämna sakerna och sedan åkte vi till erica och robin. jätte fin lägenhet hade dom! :) där bjöds de på kaffe och bulle alá robins mamma. sen vidare till media markt. med oss hem hade vi ett ps 3. så nu kommer vi nörda! måste bara få tag i ett roligt bil-spel. skitkul! :) hihi. joels mamma och pappa va här nyss också och hjälpte till med hyllorna. som sagt blev det skitbra! tråkigt att väggen va lite sne bara.
så nu ska vi fixa nått att äta, har ingen fantasi? funderar på knäcke/sallad/avokado/tomat - macka! och tee.
har laddat ner Aladdin - och rövarnas konung. så jävla bra film som vi ska kolla på! ska upp tidigt imorgon, jobb 09.00-16.00!

nae. ska vara lite social. har haft en jätte bra dag med mycket skratt med min andra hälf ♥














I'M SICK OFF THIS.


what doesn't kill us makes us stronger..

jag bryr mig inte längre. tror jag inte?


MONDAAY

åååh vilken lång dag. men mycket har gjorts. fixat mitt riktigt ordentligt så de ska jag lämna ut imorgon tänkte jag. chefen går ju hem tidigt så ska dit tidigt imorgon. hoppas att dom har något, det skulle va perfekt. jag har typ träningsvärk i magen för att joel och jag har skrattat så mycket idag. haha, helt sjukt hur kul man kan ha med nån. det va ett tag sen jag la av ett riktigt asgarv som jag gjorde dag. (: åkte och hämta lillbrorsan och sen åkte vi hem till mammi. hon bjöd på mat som vanligt min fina mamma ♥ sen var det däckbyte som gällde, jag ville hjälpa till så gott de gick, men jag ska nog stanna inne nästa gång det ska bytas. jag fick hjälpa till att skruva bort bultar, när jag hade skruvat bort en hade joel skruvat bort tre. jag skulle höja bilen med en såndär grej aa, som höjer bilen. den va jag alldeles för klen för. jag skulle lyfta ett däck så joel kom förbi med den där höjningsgrejen, däcket va ganska tugnt så jag ramla baklänges på ändan. aa ni förstår? jag kom på en sak jag kunde hjälpa till med, jag märkte däcken, bokstaverade fram och bak-hjul / höger + vänster med tejp. det vart liksom min grej.
åkte hem sen och bakade lite pepparkakor. hade former så jag fick skära ut egna gubbar med en kniv. joel hjälpte till. haha! men när jag tog ut dom ur plåten satt allting ihop och dom brändes, nu sitter de som berg i plåten. vilket misslyckande! nae, ska fortsätta kolla på pensionärsjävlar med älskling, dock inga pepparkakor. men julmust!


ajajaj.

jag är helt död. fick åka in till akuten igårkväll vid halv tio för kramper i magen. tog en massa prover och det visa sig att det va för högt värde på vita blodkroppar och på sänkan. troligtvis är det blindtarmen som spökar, jag hoppas verkligen jag inte behöver operera. åkte tillbaks imorse med mammi som sov här med mig inatt, tog nya prover, sänkan hade höjts, jag hade väldigt låg blodtryck men fick åka hem, så skönt! dom ville att jag skulle vart kvar inatt, men icke. jag ville sova hemma. när jag kom hem kröp jag ner hos joel som låg och höll om mig. ♥
ska tillbala imorgonbitti om det inte blivit bättre. nae, nu ska jag krypa ner under täcket igen.




GIVE IT TO ME BABY.


jävla äckel.

godmorgon! sitter med ansiktsmask och ska snart hoppa in i duschen, efter de ska jag göra frukost!
helgen har både varit bra och dålig. fredagen spenderade jag med joel, vi mös och laga god mat. tänkte gå och se the social network, men vi valde att va hemma istället. hade match i överum i lördags, första förlorade matchen. men två mål fick jag göra iallafall. åkte sedan hem för att sedan skjutsa ut joel och danne till norsholm, åkte hem och börja fixa för kvällens utgång. förfest hos amanda, super trevligt. gick ner till hugo vid halv ett ungefär, det va inte så speciellt roligt, men jag tappade iallafall bort amanda och anna så jag gick mot stora dansgolvet för att kolla då jag blir upptryckt mot väggen av en turk som tog mig mellan bena. jag började gråta, hämta jackan och gick hem. pappa va snäll och skjutsade hem joel till mig som fick ta hand om mig. fy fan jävla äckel. igår låg vi i sängen och mös näst in till hela dagen, åkte till mamma och pappa på eftermiddagen. Mamma och jag laga tacos, sen kom pappa och micke hem så åt vi, micke och lira tvspel. bilspel, skit kul men jag söög verkligen. kollade sen på beckfilmen och efter de åkte jag hem. och sov! oj det vart en del skrivet. idag ska vi ner på stan och fixa lite saker och kolla lite, sen ska vi ut till mamma och pappa och äta, sen är det träning ikväll.

chefen ringde nyss också, det blir jobb nästan hela vecka. ons,tors,fre,lörd!
men fredag blir det utgång!


RSS 2.0