huvudvärk.

har inte sovit alls många timmar inatt, vaknade med världens huvudvärk så det blev att va hemma idag. Min älskling kom vid halv sju imorse efter nattpasset och kröp ner hos mig. Jag vaknade för en timme sen och ingen huvudvärk längre, skönt. däremot har jag tagit tag i att göra klart nästan hela svenska  och nu ska jag ta en lång promenad och sedan göra frukost till oss. mysigt!

nae, på med joggingskorna!

puuusss.



psykologi.

ja, prov i psykologi imorgon. om olika utvecklingsteorier. så ikväll blir det att plugga!  imorgon är det praktik i linköping och efter de är det prov klockan4. på fredag blir det med praktik, och efter de en lugn kväll som de ser ut nu. På lördag blir det party däremot, förfest hos joel sen till otten. (: ska bli roligt. har inte vart ute på ett tag så det ska bli jävligt kul. nae, nu är de nog. psykologiboken väntar! 

STUDENTKLÄNNINGEN - BESTÄLLD!


tack för alla gratulationer!

nu är det minsann inte långt kvar tills jag tar studenten. men den korta tiden som är kvar står plugg på schemat. fan vad mycket det är nu. men jag tror att jag har hittat studentklänningen iallafall. (:

tipsar om vårat projektarbete också, peking.blogg.se! check it out.

har även skickat in min allra sista historiauppgift nu. skönt :))
nae, ska snart ner på stan med joel, och träffa erica och robin för en fika och sen kolla fondtapeter till lägenheten! :) 

puuuuss.


ETT ÅR NÄRMARE 20.

.

nygatan 111

ja det är min och joels nya adress. den förste juni är det inflytt! fan vad jag längtar! inreda, ska till ikea idag och köpa på mig en massa snyggt. köpte även två kuddar till soffan i dag på chilli. det kommer bli sjukt bra.
lägenheten är underbar, jag är lycklig.


RSS 2.0