tjugoåttondeseptember

oj vilket höstväder. skit kallt! men jag ska alldeles strax börja fixa mig. jobb 12.00-15.00, efter de ska vi upp till pema och försöka skaffa jobb åt mig. och efter de kalas hos mormor. va ute hos mamma och pappa igår innan matchen och då berättade mamma att min kusins dotter, som är 17 år hade dött i en hjärnblödning när hon va utomlands med en kompis :( lilla gumman. ♥ så nu måste jag och micke åka och kolla oss så att vi inte har något som kan göra så vi får hjärnblödning, eftersom det går i släkten. hemskt!

nu ska jag hoppa in i duschen.

puss

tjugosjätteseptember

mys på högsta nivå på nygatan! matlagning, film, en fet godispåse, och min joel. det kan inte bli bättre!
otten sög verkligen igår. stod i kön längre än vi va inne. förresten, fan vad kallt det har blivit fort. ljusen brinner för fullt i lägenheten, det är både mysigt och så blir de varmare! hade en nattgäst ett tag inatt, bästa sofia. haha, din härmning på golvet, jag sitter å skrattar för mig själv. hopp, imorgon har vi träningsmatch, hade första seriematchen igår å tusan vilken träningsvärk jag har. det va en riktigt jävla skit match då vi förlora i sudden med ett självmål. 5-6 slutade matchen. nae, nu ska jag lägga ifrån mig datorn och mysa! i like it ♥


some news!

ååh vilken lång dag det här har varit. skönt! va dock jävligt seg på  dan, men nu har jag piggnat till ordentligt efter TV - letande, shopping och en mysig middag med älskling på athena. fan vad svårt det ska va att hitta en vit tv! iallafall som är snygg. hittade en, ganska billig för den delen också, men självklart finns det inte nån USB-ingång. typiskt! det är ett måste. jaja, tänkte lägga upp lite nya grejer som jag hitta i turkiet, igår och dag.


halsband - turkiet


halsband - turkiet


pälskrage


spetsbody


grå halsduk


prickig blus


zebra-linne


nu ska jag krypa ner hos joel och kolla på det som är kvar på idol. ♥


tjugofjärdeseptember

tillbaka i vardagen. vart lite småsjuk nu veckan efter turkiet, så det har inte hänt speciellt mycket. lite saker har inhandlats på stan, halsduk, strumbyxor och ett zebra-linne. hmm, va det nått mer? ska ner och kolla efter mer höstkläder idag. vi ska också åka och kollla på en tv till sovrummet. en vit! det har jag velat ha så länge. eftersom väggen där tv:n ska sitta ska vi tapetsera två eller tre svarta våder och sätta tv:n på där. SNYGGT! åså blir de nog nått väggord skrivet i vitt på den svarta tapeten!

nu när jag fick en superbra lön denna månad kollade jag runt på ringar och halsband på internet, hitta några super fina som jag vill ha, men självklart är dom slutsålda! ska kolla in lite då och då så kanske dom kommer in igen. jag som har nickelallregi så det kliar på hela fingrarna när jag har oäkta, borde köpa mig äkta. vilket dessa är, men dom är som sagt slut. vanliga otur!

 



nae, dags att fixa sig lite. sofia och jenka kommer in till stan snart så då blir de shopping! :)


BILDBOOOOMB

TURKIET/ALAYNA - 10


PÅ PLANET


PÅ PLANET


PÅ STRANDEN


PÅ STRANDEN ♥


PÅ STRANDEN


PÅ STRANDEN


HOTELL-RESTURANGEN


BÅTUTFLYCKT


BÅTUTFLYCKT


BÅTUTFLYCKT - SKUMPARTY


RESTURANG


RESTURANG


PÅ STAN


BIL/JEEP - HYRNING


BIL/JEEP - HYRNING


BIL/JEEP - HYRNING


PARTY


PARTY (HAHA)


ILOVEYOU ♥

nu orkar jag inte lägga upp en enda bild till. jag har haft en underbar vecka i alanya.
tack älskling, hanna och fille!


trettondeseptember

jaha, då va det dags. ska alldeles strax ta tag i resväska, packa in i bilen och sedan åka till flygplatsen. jag är så himla nervös. flygrädlsa upp till halsen! det ska bli underbart skönt med en vecka i värmen!

hejdå! nu drar vi till varmare breddgrader!

PUUUSSS

tolfteseptember

HEJ RESFEBER! ojoj. vad nervös jag är inför flygningen. packningen är nästan klar, har de sista nere i tvättstugan. håller på att laga mat nu med min plutt. så de blir bara mys ikväll. har inte så mycket att säga känner jag. det enda som snurrar i mitt huvud är min flygrädsla.

men imorgon fem i halv sex ska jag sätta mig i planet, och ha en underbar vecka i Turkiet!



niondeseptember

har precis pratat med fia, hon kommer hit snart. så ska han lämna lite kläder som jag så snällt fick låna till turkiet, tror vi skulle luncha på stan innan det är dags att gå till jobbet. 15.00-21.00! fyfan, det suger verkligen att jobba kväll en vecka i sträck, hinner inte alls med mycket om dagarna. joel jobbar ju natt den här veckan också, så han vaknar när jag går till jobbet, och när jag kommer hem har han precis åkt. men nästa vecka träffas vi och då ska vi mysa i turkiet! jag längtar.

på tal om joel så glömde han att lämna bilnyckeln hemma igår puckot, så jag kunde inte ta mig nånstans. kollade på kungar av tylösand, fy fan vilket skit. men endå kollade jag klart på de, och jag kommer nog kolla på de igen. vilka patetiska människor. haha!

nahe, om jag ska börja fixa lite innan fia kommer så vi kan knalla ner på stan direkt. (:


åttondeseptember

godmorgon. fast jag vaknade faktiskt inte såhär sent. (: ska göra frulle snart, och sen kanske erica skulle komma hit på kaffe innan jag går till jobbet. 15.00-21.00! ska efter de till sofia och umgås med henne. ska även få låna lite sommarkläder till turkiet, snällt! (: ja, på måndag åker vi. fan vad tiden går fort. sjukt!  nahe, jag skulle till erica och dricka lite kaffe innan jobbet så det är bäst att sätta fart! :)
 måste köpa mig en stekolja också innan vi åker, förslag på nån bra?



sjätteseptember

ojoj, trodde denna vecka skulle bli lugn, men icke. idag har jag jobbat 12.00-17.00, TIS 14.00-21.00, ONS 15.00-21.00, TORS 15.00-21.00, FRE 16.00-21.00, LÖR 15.00-21.00. vilket liv! en utgång ska endå hinnas med i helgen, vilken dag är osäker än. söndagen kommer spenderas hemma och packa! åker till turkeey på måndag. det kommer bli jävligt bra. har precis klickat hem ett par skit snygga skor, hittade dom inte sist jag kolla på skopunktens hemsida, men idag såg jag dom och klicka hem dom direkt. dööösnygga!

jag hatar att sova själv. va hemma själv överhuvudtaget. joel åkte till jobbet vid kvart i nio, och kommer inte hem förrns halv sju imorgon bitti :/  jag har blivit så mörkrädd på sistone, pinsamt men sant. men jag har laddat ner några gamla, riktigt gamla godingar! :) nahe, mjukiskläder på och så ska jag hämta täcket och kudden i sängen och lägga i soffan, ett tv i sovrummet efter turkiet är ett måste. mysa i sängen och kolla på tv är mycket bättre än soffan, men ja känner att en tv till behövs när man har en pojkvän som är fotbollsnörd. hihi!


jag älskar dig


RSS 2.0