SVINSPRUTAN!

Ja, den tog jag idag. och de tog inte många minuter efter innan jag blev illamående och yr. inte alls långt ifrån att svimma inne på toaletten i skolan, fick gå tillbaka till sjuksköterskorna med ett stadigt grepp i ena armen så jag inte skulle ramla ihop. fick ligga på en mkt oskön blå madrass, tapade även känseln i båda händerna då de började pulsera och strama från handlederan ända ut till fingertopparna! hemskt. har mått skit ända sen dess, fast mkt bättre än, men det känns typ som om att jag inte riktigt "hänger" med. har ont i armen, muskelvärk, frossa, huvudvärk och jävligt ont i halsen! tusan, jag som ville träna idag eftersom vi har en super viktig match på lördag som måste vinnas!


nae, om man ska sätta på en film och ta en kopp frukt-tee?


bakis/plugg-dag

hör inte ihop, kan jag söga med desamma! jag mår typ inte så dåligt när jag vaknar, de kommer mer på eftermiddagen/kvällen. skit jobbigt! men nu är mitt tal klart iallafall, ska bara skriva klart PM:et. sen får de vara nog med pluggande för idag.  ska bort till fia om en liten stund. (:


bäästa du. ♥


mot skärkind!

ska hem till jakob ikväll, ska blir riktigt roligt (: sen senare kanske de blir utgång!  får se lite, men nu blir de vin och massa tjejsnack med proppen, sen kommer amanda & anna :)

skål (D)

hoooome.

äntligen hemma! Ska alldeles strax hoppa in i duschen, underbart skönt. har slitit röven av mig på praktiken idag! kalle baah biljetten är nu såld, så för bövulen sofia, ändra dig inte nu! ;)  ska nämligen på privatfest på lördag, vilket inte va igår så de ska bli riktigt roligt! :)

kallt är de här inne i mitt rum också, nae mot duschen! :)



min prins skulle även höra av sig sen, mysigt <3


skolan!

sitter i bibban, har religion snart. den här dagen har verkligen varit hur lång som helst, och klockan är bara tolv!
visst slutar jag tio över två, men endå. ska göra några inlämningsuppgifter när jag kommer hem har jag bestämt. så jag får de klart. annars ikväll är de träning, vilket inte känns så speciellt kul just nu.


nu är det dags..

för ett blogg inlägg till. min lediga har jag tillbringat med mina två underbara vänner sofia och erica, det började med att vi åkte ner till ica för att köpa frukost. så åkte vi hem till mig och käka en riktigt dunder-frukost, prata, drack kaffe och mööös. (: tog sedan ett varmt bad innan jag och erica åkte in till maxi för att käka kvällsmat, bakad potatis med sallad. en kjol och en fondation hängde också med mig hem! :) nu sitter jag hemma och dricker ännu mer kaffe med mamma, som att jag inte har druckit nog med kaffe idag? har druckit så mkt att jag är trött istället för pigg. ILLA! Nahe, om man ska gå ner och krypa ner under täcket och dra på en bra film? :)

Tack för en mysig dag tjejer, måste göras oftare!  BIG LOVE ♥



dags för dejt..

med min kudde och mitt täcke. dags att sova med andra ord. vårdcentralen imorgon också, hoppas inte på halsfluss. jaja, får se imorgon. har tänkt åka och plocka upp sofia och ta med henne hit på frukost'! :) som ett tack för i lördgas kväll/natt. super mysigt! ♥

nae, vad trött jag är.  SOV GOTT! :)



i miss you ♥


..

allt känns skit. vill bara lägga mig under täcket och bara ligga där. har ingen lust med nånting, så hoppas jag inte på nån jävla halsfluss, mamma tycker att det ser ut som de. ont har jag. fan! man får ta dagen som den kommer. jag tycker att du borde komma hem joel. NU!

idag blir de match, hoppas på vinst. sen senare ikväll ska jag hem till sofia och vara barnvakt med henne, jenka och natalie. mysigt! (:  ♥



idolmys.

sitter hemma med mamma och kollar på idol, och käkar popkorn. (: blir bara att vara hemma ikväll, och inget öppethus blir de imorgon heller för min del. annars då blev den en vända på stan med sofia & natalie, men inget föll mig i smaken och jag kom hem tomhänt.

imorgon är de match, sen hem till sofia och kolla på paranormal activity med henne, jenka, natalie och sofias småsyskon. (:  mysmys.

nae, om man ska ta en dusch och sedan träffa jenkis? :)

PUUUUSSS!

jag saknar dig älskling :( ♥

INGEN RUBRIK.

jag stör mig nått enormt på att folk inte kan leva i nuet, och inte har någon som helst verklighetsuppfattning överhuvudtaget. kan inte bara du fatta, eller måste nån trycka in de innanför ditt pannben att du är så jävla irriterande, störande, påfrestande, och allmänt jobbig, ska jag förtsätta?

JAG HOPPAS INNERLIGT ATT DU TAR ÅT DIG AV DETTA!
DU VET VEM DU ÄR. (:

mys med nattgäst :)

har haft en mysdag med sofia idag, har haft nationelltprov i svenska B, uppsats. gick helt okej tror jag. kollade sedan lite på maxi, käka, och sedan åkte vi hem och fika hos hennes far. :) blev ett besök till vårdcentralen i vilbergen, vad synd jag tycker om dig gumman!

Nu sitter jag och jenka i min säng med varsin data framför oss, jävla nördar! :D ska kolla på film snart, tack för att du ställer upp och sover här, det betyder så mkt. detsamma gäller sofia som tog hand om mig igår natt när jag sov hos henne, tack tjejer! ♥ ni är bästbästbäst.

nae, social va det!

byebye



i miss you joel, my love :/


nyss hemkommen från huvudstaden!

äntligen hemma, har varit i stockholm/arlanda och lämnat joel, thomas och pontus. hoppas ni får de bra killar, själv kommer jag sakna dig joel nått enormt. hoppas de här månaderna kommer gå fort.
ska åka och träffa fia en snabbis nu, så ska hon få trösta mig lite. bästa du <3

hår-färgning!

ska ner och slänga i färg i håret nu, sen ikväll blir det party :)


-

HATA HÄTHANDEL!


KLANTARSLE NUMMER ETT!

Råkade tanka bensin i våran disel-bil idag, jävla klant! fan, fick bogsera bilen från shell. pinsamt!
så nu har jag ingen bil idag förrns mamma kommer hem.

nae, erica är här nu och dricker kaffe med mig :) mysigt.
taggar inför matchen också, match klockan 19.00.
vilken jävla tid måste jag säga!


STUDENTKRYSSNING!

nu är det äntligen helg igen! underbart, det blir dessutom en nykter helg, inget jobb, bara mys och lite plugg! :)
har haft en skittråkig dag på linköpings universitet. fan vad tråkigt de va.  men som tur hade jag mina fina vänner erica & sofia med mig som gjorde dagen mycket-mycket bättre! :)

och det blir trots allt en studentkryssning! :)  woohoow.

nae, om man ska bänka sig framför tv:n och invänta idol? :)

 


<3


plugg, plugg - mängder med plugg.

ja, ett stort religionsprov imorgon väntar, judendom och kristendom. fy vad tråkigt!
har tagit en lite paus nu, orkar snart inte läsa mer.

helgen blev lyckad även fast jag jobbade lördag & söndag. utgång på lördagkvällen, urtrevligt! :)

den här helgen blir däremot nykter, måste plugga arslet av mig!
och så frågade joel om jag kunde hämta honom i nyköping på lördag-natt?
får se, hittar inte ens dit. med mitt lokalsinne, eller vad säger du proppen? :p haha.

nae, ska läsa igenom allt igen nu, sen skiter jag i de för idag. kanske blir hemma innan
provet och pluggar istället. lär behövas!

ska blir skönt med en nykter helg!

ursäkta om jag tjatar,
men imorgon är det bara
två veckor kvar tills du åker :/ <3


RSS 2.0