tjugosjundejuli

jahopp. då har joel åkt till Tyskland med fille och kommer inte hem förrns fredag natt. jag kunde inte somna om efter joels spring imorse fram och tillbaka i lägenheten. så nu ska jag göra mig lite frukost, duscha och sen gå ner på stan ett tag tror jag. sen ikväll kommer sofia hit och då ska jag bju henne på mat och så ska hon sova här. min fina vän ♥

sen blir det jobb imorgon och på torsdag, fredag är jag ledig sen jobb lördag och söndag. den här sommaren består för min del endast av jobb jobb och åter jobb. nu längtar jag till den 13:e sptember då vi lyfter till turkiet.


tjugondejuli

some news. va nere på stan med joel och hittade dessa!
samt ett par orange/rosa bikinitrosor och en svart ring på hm.






trettondejuli

mitt liv består endast av jobb denna sommar. hinner inte med någonting annat! de få lediga dagar jag har är det skit-väder. jag vet att jenka vet hur det känns. fan. bokade turkiet igår, den 13:onde september lyfter jag, joel hanna och fille till Alanya. det ska bli underbart! nu ska jag snart laga lite mat till min minst sagt irriterade pojkvän som försöker bygga ihop nån hylla från ikea. och ikea-prylar säger ju allt. jaja!

ska nog åka och sova i blacka inatt hos mammi. känns lite läskigt att sova själv när det ska åska och bli världens oväder! så är jag mörkrädd också. ingen vidare kombination.


PUUSS


tjugosjättejuni

ställde klockan på åtta för att jag och jenka skulle åka och sola och bada. men självklart regnade det min enda lediga dag. typiskt! nu är jenka och erica här iallafall, kaffe och prat. mysigt! skulle gått och se eclipse med joel ikväll, men han kom på att de va fotboll ikväll. kul! nooooot.

nu kom cissi också, mer kaffe.

PUUSSS.

tjugotredjejuni

dags att hälla upp första glaset vin! tjejerna anländer snart, (: 
hoppas på en kul kväll. den har inte börjat bra om jag uttrycker det enkelt.



andrejuli

juli redan, vad tiden går fort! dagen har bestått av jobb, efter jobbet shoppade jag. ett par jeans-short, en svart bustier, två skärp och en väska för 80kr på en second-hand. inte illa pinkat måste jag säga! nu sitter jag hemma och har smörjt in mig och sitter med en ansiktsmask. joel kommer hem snart så ska vi åka till kimstad till fors och grilla med honom och erica. blir nog ett dopp i poolen också! lägenheten har garanterat 30grader som medeltemperatur. jag skojar inte. hett med andra ord.

imorgon blir det jobb igen, sen kvällen kommer startas här och sen utgång med tjejerna! :) såg även att chefen hade ändrat på mitt schema på söndag, skulle ha börjat tre, men börjar tio. typiskt. men utgång blir det iallafall.(:

 

RSS 2.0