cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

hittade två bilder från kallebaah, innan jag det va dags för ambulans till akuten.


i'm so fucking in love..


detta blev resultatet av tårtorna som jag och joel nyss gjorde.
hoppas dom smakar bättre än vad dom ser ut. haha


GRATTIS MIN FINA ÄLSKLING! <3






JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA. DU GÖR MIG SÅ LYCKLIG


togheter we move mountains

vilken hemsk dag det va igår! jobbade först 08.00-14.00. match 14.30 hade ont under matchen i högersidan, trodde det va för jag hoppade in utan nån uppvärmning. sista perioden va jag tvungen att gå av för att det gjorde så jävla ont, kommer inte riktigt ihåg men det blev svart och jag måste ha svimmat eller nått på plan.. hade ont efter matchen också men bestämde mig ändå för att hänga med till linköping för kallebaah konserten, det skulle jag inte ha gjort. fick så ont senare på kvällen att jag låg framårlutad och kunde knappt resa mig upp. då det blev ambulans till linköpings-akuten. så jag har en inflammation, och jag blir så jävla trött på att dom inte bara kan ta bort min blindtarm eftersom jag redan åkt till akuten en annan gång för magen. men icke! så efter alla prover så valde jag att åka hem och sova. va hemma vid 04.00 inatt. idag har har jag inte lika ont eftersom jag äter smärtstillande tabletter.

min familj va nyss här och fira joel eftersom han fyller imorgon, mamma och jag har bakat tårta och fixat! nu ska jag krypa ner hos joel med film, ahlgrens bilar och massa mys. ♥


the affliction of the feeling leaves me wanting more

host host host. jag har hostat konstant hela dagen. det klirar i hela jävla halsen att jag snart tar fram rivjärnet! naedå. men det är förjävligt, och jobba imorgon ska jag göra. och match, och alkohol. jag känner att jag inte kommer må mycket bättre av den kombon, men jag vägrar sitta hemma och glo en dag till. fan så tråkigt det är!

jag sova hos min fina familj inatt. jätte mysigt med film och massa prat! som vanligt är mamma världens bästa som gjorde honungsvatten till mig inatt för min jävla hosta, när jag vakna hade hon vart på konsum och köpt nybakt bröd och gjort kaffe till mig. tack bästa du ♥

snart kommer joel hem och då ska vi krypa ner i sängen, kolla på en bra film och mysa. som sagt ska jag upp tidigt och jag är redan trött! så jag säger godnatt!




PUUSS


If you haven't seen you haven't looked.

hejdär! ligger fortfarande hemma och är sjuk. ingen feber nu, förtillfället iallafall. sitter och dricker chai-te och har beställt två fördelsedags-presenter till mig själv! hihi.

 
denna sjukt snygga ear cuff och det balla örhänget som är 7,5 cm långt och 3 cm brett! snyggt!

denna vecka har jag även radat upp med lite bikinis.





nae, jag ska krypa ner under täcket!

PUUSS


i've got a pocket full of dreams..

fan vad skönt med en ledig dag! det händer nästan aldrig känns det som. jobbar kvällar hela tiden och har iochmed det inget liv! igår var det först kvällspass på coop, joel mötte mig och övertalade mig på vägen hem att jag skulle hänga med upp till babbo ett tag. fixade mig snabbt efter jobbet, gjorde en knut i nacken, satt på mig skinnshortsen, grå mag-tröja och ett stort fjäder-örhänge i ena örat. klart! ångrar inte en sekund att jag följde med, hade super kul och utgången va inte heller dum den. dorg dock en vurpa i entren vid halv tre, så det va dags att åka hem då! vaknade med min baby imorse, som heller aldrig händer längre. kollade på film och mös. kom nyss hem, vi va och luncha på stan idag. mysmys! skönt att göra nått när man är bakfull, annars ligger man jag bara under täcket och tycker synd om sig själv!

jobb står på schemat imorgon och hela nästa vecka, imorgon är det 10.00-17.00! ska bli så skönt att komma hem skapligt nån kväll för en gångs skull. kommer dock hem till en tom lägenhet. joel jobbar natt så jag får sova själv resten av veckan också :/ hoppas denna vecka går fort, och att det blir lördag snart. först jobb 08.00-14.00, match 14.30 i sporthallen, sen och fixa sig för att sen åka till linköping för kalle baah-konsert. det ska faktiskt bli riktigt roligt att komma ifrån norrköping en kväll. kanske att det blir utgång i linköping? :)

lördagen efter de är det också makserad som också ska bli sjukt kul! temat är ju film, och jag har letat som en tok efter kostymer, va inne på pirat först, men 800:- för en kostym man använder en gång känns bra onödigt. så jag hittade en städerska-kostym plus dammvippa för 300:- vilket kap! sen när jag hade betällt den och allt, kom jag på att jag måste ju va någon filmkaraktär.. då kom jag på filmen med jennifer lopez, maid in manhattan. eller kärleken checkar in som den heter på svenska. så jag hoppas att det blir bra!




jag älskar dig


your faith was strong but you needed proof..

fullspäckad dag! jobb 09.00-15.00, gick hem och bytte om för att sedan åka till gymmet och svettas. åkte hem och hade tvättstugan. skulle färga ett par brallor, men det misslyckades totalt. blev riktigt arg för de så joel tog med mig och invigde pizza hut? stavas det så? aja, mysigt va det iallafall. tack baby! har nyss hängt tvätten och som vanligt är det fotboll på TV:n. ska krypa ner i sängen tänkte jag och kolla på nån film. dock själv :/ sen ner till tvättstugan igen.

blev jobb resten av veckan också, förutom lördag. det ända jag gör är jobbar och tränar känns det som! men jag gillart. nahe, jag fryser. ska krypa ner under täcket nu.



denna underbaring hänger nu så fint i min garderob! jag älskar den!


IT'S A WEEKDAY, RUNAWAY..

jag har haft en jätte mysig morgon med mina hjärtan. sofia och erica, köpte med vaniljhjärtan till dem såhär på alla hjärtans dag. och det uppskattades :) satt och prata och drack kaffe. mysigt! nu är jag hemma och ska åka om en timme igen typ, ska till borensberg och spela match. halv åtta är matchen och man kan ju undra vad det är för idiot som satt den tiden? jaja. sover sen i blacka för imorgon ska mamma och jag till linköping och shoppa! :)

nae, jag ska packa ihop matchkläderna och krypa ner hos joel en stund innan det är dags att åka. P&K ♥



 

i've got a picture of you in my head, just for me..

hejdär!

long time no seen. kom hem från jobbet för ett tag sen. har städat och fixat lite, och snart kommer joel hem. han jobbar eftermiddag den här veckan. jag är mörkrädd som vanligt så här hemma är alla lampor + ljus tända. imorgon blir det morgonpass på coop, 09.00-15.00 samt på onsdag. efter jobbet imorgon ska jag förhoppningsvis träffa fia ♥. min fina bror kanske skulle komma imorgon också och övernatta, han skulle ta med sig sitt wii så gissa vad han och jag kommer göra hela kvällen/natten! haha. sen kommer joel hem vid halv elva elva så får väl han också va med på ett hörn ;p

helgen består också av jobb, lördagkväll samt söndagkväll. så jag kan som vanligt inte va med på matchen på lördag. 3 matcher på hela säsongen är inte OK. men vad gör man inte för jobb! får trösta mig med att vi har borta match på måndagkväll istället. halv 8 i Borensberg. tack för den liksom! snacka om idiot som gjort vårat spelschema.

nae nu kom min andra hälft hem ♥

HAVE TO HAVE!

   


    


i've got a pocket full of dreams

ny-solad! skönt, så nu har jag lite färg. hatar att vara blek. va hos sofia imorse och mös med kaffe och massa prat. skjutsade henne sen till jobbet snäll som jag är :) nu 
tänkte jag ta med joel ner till stan och kolla lite. sen ikväll ska jag till gymmet, eller om jag tar en löprunda, har inte bestämt mig ännu. 

 

RSS 2.0