GRATTIS!

Grattis min fina vän till eran lilla Felix! :) 


tjugoåttondemaj

heldag i linköping med joel. har köpt massor snygga saker! nu har vi inhandlat det mesta och tusenlapparna bara ryker iväg. nu funderar jag på studentveckan, lönen kommer den 15:e och då är veckan precis slut. hmm? bra tänkt madelene.  nae, nu väntar vi bara på inflytten! det kommer bli perfekt.

ja nyss hemmkommen. har precis skickat in en uppgift i psykologi, har bara en kvar i svenska, men självklart glömde jag den hos joel så måste dit ikväll och fixa den. Imorgon ska jag jobba 08.00-15.00, sen hem och duscha och fixa för sen ska vi till anna och sen otten! ska bli riktigt kul!!! :)

nu ska jag krypa ner hos joel under täcket ett tag. ♥



PUUUUSSS


tjugofemtemaj

har administration nu. sen ska jag sätta mig och plugga på svensk litterratur. har prov i eftermiddag.  efter de blir det affärsjuridik. tror jag, kanske åker hem och gör uppgiften istället.

snart är det dags för flytt! på söndag får vi förmodligen nyckel. (:
sen nästa vecka börjar studentveckan! weeeij.
alla rester är typ klara också. fan vad bra jag är! hihi.

jaja, nu blir det utvärdering sen svenskaplugg.


tjugoandremaj

jag hatar att vänta. jag verkligen avskyr det. nu väntar jag på mammi och pappi som verkar ha fastnat istan då jag behöver ha mitt vin som de har köpt. jag vill åka in till stan nu så jag kan knalla ner med sofia, erica & cecilia till trädgår'n. sen senare ikväll ska vi till fille som fyllde igår åsen dra till otten. (:

jag har även bytt kläder typ 20 gånger. vet inte vad jag ska ha på mig heller. skulle behöva ta en runda på stan också och fylla upp graderoben, men det hinns inte idag tråkigt nog. nahe, om jag ska fortsätta vänta lite och hoppas att de kommer snart.


sunny beach - 09


sextondemaj

snodde lite bilder från årets minneskonsert av www.hannahiltunen.blogg.se ;)

















GODNATT.


trettondemaj

godmorgon. kom hem från joel för ett tag sen, mammi hade fixat lite frukost tills jag kom hem! :)) nu ska jag krypa ner under täcket och skiva lite rapporter och andra inlämningar så de blir klart. fick reda på på ett prov och en inlämning på religionen igår, prov - VG inlämning - G+/VG- resten i den kursen har jag fått VG på förutom ett prov då jag fick G+. så jag hoppas att jag får VG i den kusren. plus att vi lämna in en rapport på 12 sidor igår till just religionen och naturkunskapen. fan vad vi slet, och fan vad bra vi är när vi väl gör våra saker visst sofia och hanna? :)

mysigt är de när det regnar också, egentligen hade jag sofia och erica planer på att åka till norsholm och mysa i gräset med glass. men icke, det blir plugg istället!  ska ner på stan imorgon också (får ju lön imorgon), innan jobbet. ska hitta nått snyggt till på lördag tänkte jag. får se om det kanske blir nån utgång efter minnes, jag hoppas på de.

nae, om man ska sätta igång! ha en fin dag :)



puuuuusss.


tolftemaj

faaaan. igår när jag kom hem va släkten hemma hos oss. jag gick till kylen och skulle hämta mig ett glas juice och såg då en tårta. jag gick fram till mamma och fråga de va något speciellt, och de va de kan man säga. mamma fyllde år. bra madde. och förlåt mamma. du ska få en fin present imorgon ♥

jaja, nu är det bara en och en halv lektion kvar tills fem dagars ledighet. skönt! ska dick jobba fredag samt söndag-kväll. men på lördag blir de nog att gå ner till minneskonserten och det är bra väder vill säga! annars kanske de blir en utgång, sånt som märks. (:

nu är det verkligen inte långt kvar i skolan. bara några småsaker kvar att göra! awesooome.

så hoppas jag att fia får sin bebis snart så jag kan komma och hälsa på dom! ♥

elftemaj

måndag igen efter en helg som har bestått av plugg, mys, utgång, och bakfylla. 
klarade ävennaturprovet så nu ska jag aldrig mer öppna den förjävliga boken.
nu är det bara ett psykologiprov kvar, några inlämningar och rapporter och ett tal i
svenska. sen är jag klar! underbart. går även bara idag imorgon och på onsdag,
är ledig på torsdag och fredag. (:

ONE YEAR, 365 DAYS <3



JAG ÄLSKAR DIG


HANGOVER

fy tusan. har sovit bort typ hela dagen! trodde jag inte skulle bli så bakis idag eftersom vi gick hem från otten och sen käka donken! kvällen va faktiskt rolig. dock fick jag joel utkastad från krogen när jag knuffa ner en as jobbig kille från den lilla scenen. haha ooops.

har precis skickat in min psykologiuppgift också. skönt! nu är det bara att plugga på naturen. prov imorgon!

nae, om man ska krypa ner under täcket igen? :) ♥

SJUNDEMAJ

Åhhh, nu är de helg och jag sitter hemma hos joel och har precis kommit ur duschen! ska plugga hela kvällen, han kommer inte hem förrns typ 10 så jag ska bara plugga och ta't lugnt. det är skönt att va helt ensam ibland.
mobilen är spärrad också så jag kan inte ringa nån heller! kul. nae, nu ska jag göra mig en avokado/keso-knäcke och sen börja plugga!

imorgon blir det förfest här, sen utgång! niiiiice ,)


PUUUUSS.

SJÄTTEMAJ

fasiken va mycket de va att göra på parktiken idag! helt slut. åkte direkt till skolan för att göra psyko-prov! det gick bra. hoppas jag! händes bra. men när jag säger så brukar jag alltid få säga hej ig.
satt och fundera i bilen hem, va fan ska man köpa till parktiken? det är ju bara tre gånger kvar
på park hotel i linköping. känns väldigt tråkigt faktiskt. får komma på nått riktigt klatchit!
eller så kommer man med en tårta och en blomma! det ser nog ut som de, dom har allt som behsövs.
vad jag vet iallafall. jaja.

imorgon blir de praktik, och sen hem till joel och sätta mig & plugga. har gjort upp ett litet mål. turismuppgifterna ska va klara på måndag, då ingår de båda rapporterna. psykologirapporten ska jag skriva ikväll har jag tänk. japp, på måndag ska de va klart! de allra sista naturprovet blir klart på måndag också! skönt!

på lördag blir det solning och sen senare party! ska va hos joel innan sen ska vi ut och
dansa röven av oss på otten. det blir nog bara jag emma och hanna. boysen skulle nog stanna
kvar hos joel som de lät som. nae, det ska bli roligt faktiskt.

förresten skulle jag behöva ett recept på en mysig middag (som jag kan laga)! förslag? :)

nae, det där va ett riktigt osammanhängade inlägg. ska sätta mig och skriva psykologirapporten
nu så den blir klar.



 one ticket for a runaway train..


FJÄRDEMAJ

Puuuuh, efter sex timmars flyttstädning med bästa sofia är jag helt död. och då menar jag verkligen död. aa nästan i varjefall. ska lägga mig i badet nu, och bara va. musik, ljus och massa badskum! skönt att pyssla om sig själv ibland. det händer inte allt för ofta. ska lägga en ansiktsmask, hårinpackning. sen ska jag måla naglar. sen plugga lite pykologi till de muntliga imorgon! självklart skjuter man upp saker in i de sista på kvällen. jag skulle lika gärna kunnat suttit och skrivit de nu, men jag får sitta och skriva de på bussen in till stan ikväll.. ska till joel och sova! ♥  får ju lite extra sovmorgon när jag sover istan! och snart bor jag till och med istan. fan vad skönt!

dagen har inte bara bestått av städning. faktiskt. har vart i skolan, och sen maxi och shoppat lite. det piggar alltid upp humöret nu när det känns som en atombomb smäller när som helst i skallen. skoljävel

som vanligt kommer jag att plugga denna vecka också. hela veckan, och helgen. ska ut och dansa på otten på lördag iallafall. det ska bli riktigt roligt då jag satt hemma och glodde valborg när mina vänner va ute och hade kul. dock jobbade jag och tjäna pengar. hade jag vart ute hade jag ändå gjort av med dom. så det är ju plus iallafall. och att de sa att de inte hade vart speciellt roligt.

jaja. om man ska tappa upp badet och koppla bort skolan för en gångs skull! det behövs. det behövs verkligen



FINA DU


TREDJEMAJ

whaaat a day! mysig frukost på donken med fia innan det va dags för den förjävliga affärsjuridiken, naturkunskapen då jag fråga läraren om ett prov jag gjort, nahe de skulle jag stoppa upp nånstans!
tack för den liksom. haha! psykologi står på schemat nu, sen ner på stan med sofia! (: 

dagen kommer att spenderas hos henne också med psykologiplugg och en stor mängd kaffe för att orka.
allt detta plugg. att det är slut om en månad känns underbart. igår va det exakt en månad tills mösspåtagningen!
om en månad är jag bakis. jävligt bakis. i nya lägenheten, i soffan med en stor ramlösa och förhoppningsvis sofia lika bakis på den andra divanen :) jag längtar till de. jag längtar till sommaren och mest av allt längtar jag till att slippa sätta min fot på kungsgårdsgymnasiet. NÅGONSIN! 


BLOGGTORKA!

Nu kan man räkna på ena handen hur många veckor det är kvar i skolan. men än kan man inte slappna av! jag har massor att göra, skulle jag skriva upp en lista skulle jag förmodligen få en chock. så den listan väntar jag med tills den är under 10- sträcket.

helgen har varit lugn. fredagen spenderades i linköping med joel. samma sak kvällen!
lördagen bestod av jobb och efter de va det middag hos min moster, sen somna jag halv elva!

idag har jag umgåtts med mina underbara vänner proppen och svärda! Svärda och jag åkte in till stan och satte oss på fräcka och möös. nu är jag hemma hos henne och robin ska be erica sätta på kaffe när jag har skrivit klart detta meningslösa inlägg ,)  joel kommer och hämtar mig senare, så ikväll blir det bara att mysa till max.

veckan kommer att betså av mängder med plugg, och jag menar verkligen mängder!
joel jobbar kväll så ingen hjälp får man av honom heller. lite tråkigt då smart-huvet fick mvg i psykologi. eftersom jag har två prov och en inlämning i  just psykologi. typiskt!

nae, nu ska svärda bju på kaffe och nu blir det tjejsnack! MYSIGT ♥

 

puusss


RSS 2.0