put it down on me

taggar för utgång ikväll! det kommer bli grymt!


två riktiga sötingar!



i love summer

   
  

ännu mera bikinis! funderar på att beställa några fler (:


their's not a thing that i would change

ska dra på mig lite kläder och knalla upp till st:persgatan och träffa hanna och åka mot vilbergen för att hälsa på svärda. mysmys! får se om jag tränar ikväll. blev akuten igår i nästan 8 timmar, igen. jag blir så jävla trött på det här. min jävla blindtarm kan bara fara åt helvete!

nae, kläder var det!


ha en fin dag!


i love the feeling you bring to me..


.

JAG KAN INGET ANNAT ÄN SKRATTA!


put it down on me

idag har det inte blivit spciellt mycket gjort. har tränat, solat och vikt all tvätt. har kollat på eva och adam nästa två timmar också. sjukt bra! ska börja med maten snart, ska mysa till de med tacos ikväll. jobbet ringde också, ska jobba 15.00-21.00 imorgon. typsikt när det är makserad och allt. men jag får komma sent helt enkelt. min snälle pojke skjutsar mig :) funderar lite på en löprunda innan det är dags för matlagning? visserligen har jag redan tränat en gång idag.


only time will tell

fan vad trött jag blir på den här jävla förkylningen! blev inget gym idag. hade dubbelträning igår och jag känner att halsen börjar värka igen! inte bra. jag har färgat håret nyss, och nu har jag tvättstugan. sen kommer casper så vi ska va barnvakt :) mysigt.

har testat min maskerad kostym också, ska fixa en grej till så blir den komplett :)

never look back

ante och lilla oliver har vart här och fikat så dom gick nyss. gud vilken söt unge! så nu har vi ätiti oss mätta på tårta som också blev min frukost! nyttigt och bra. inte! ska spela lite bil-spel med joel nu. sen ska vi ner till grand hotel och bubbla, basta och äta. ska bli jätte mysigt. sitter och funderar på vilken bikini jag ska ha, har ju köpt några nya. vilka besvär man kan ha ibland! haha.

nae jag ska lira nu ;)


puuss


RSS 2.0