their's not a thing that i would change

fan jag blir galen. min sladd till min dator är det glapp i så jag kommer inte åt några bilder, musik eller nånting. måste beställa en, men jag fattar inte vilken jag ska ta. jävligt irriterande. nu får man sitta med världens segaste dator som det tar en halvtimme att sätta på! internet på min mobil är 10 gånger snabbare! fan.

jag har inte så väldigt mycket att tillföra, har haft två sjukt mysiga dagar! igår började jag med att gå ner och handla nybakt bröd och gjorde en super god frukost som jag så fint gjorde ordning på balkongen tills min älskling vaknade. vi klädde på oss och tog en promenad på några timmar med ett stopp för att äta glass i gräset. gick sen hem och lagade hemmagjord pizza som också åt's på balkongen. och det va så himla mysigt. sen la vi oss i soffan och kramades och prata tills joel åkte till jobbet. gick sen upp och hängde med sofia till halv ett ungefär. vi prata och skratta som alltid. snacka om underbar dag! underbara pojkvän och bästa vän ♥

idag blev det med en lång-promenad med joel, och glass också såklart! den här gången stannade vi på färgagården och idag hade vi med en film som vi la oss på och låg och prata säkert en timme. vi åkte sen ut till blacka, joel träna och jag umgicks med familjen. nu är jag iallafall hemma, själv tråkigt nog. ska sätta på mig en mjukiströja och sätta på en bra film!

förresten, på fredag är det bara två veckor kvar tills planet lyfter till underbara turkiet. jag längtar ihjäl mig!


iloveyou.


conscious collection



har fått tag på den underbara väst! som kommer att komma väl till använding till en snygg bränna i turkiet!
hade turen att hitta den på stan, dock beställde jag den ca en timme innan på internet. så förtillfället äger jag två!


ett måste till turkiet!

         
   


den som lever får se..

long time ago. men idag har jag hitills haft en toppen dag! resan till turkiet - alanya den 6:e maj med min familj och min älskling är bokad. jag får tillbaka 12.000 på skatten, och jag har haft en trevlig dag med erica med massa prat, kaffe, lunch och skratt! :) däremot nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har städat köket och funderar på att hoppa i löparskorna och springa nån timme!

på lördagär det den årliga vingen-galan. efter blir det nog utgång!


RSS 2.0