trettjondeaugusti

ojoj, long time ago. inte för att jag inte har tid, jag har förtillfället all tid i världen. jaja, sitter och kollar på time out med joel, han skrattar högt till alla simpla skämt, visst jag har fått höra väldigt många gånger att jag har dålig och annorlunda humor. men skratta högt framför tv:n? haha. imorgon ska iallafall mamma hänga med mig till arbetsfömedlingen, sist jag va där fatta ja ingenting. alla sa olika, ena sa att jag va tvungen att skriva in mig för att gå med i A-kassan, den andra sa att det bara va att fylla i ett papper? så mamma ska följa med och hjälpa mig. det är på tiden att gå med i a-kassan när man har jobbat över två år. adressändra idag också, det va också på tiden, inte för att ja får överdrivet mycket post. men måste skriva över min bil på mig själv. 

hade en jätte rolig helg dessutom! fredagen startade hos sofia med tjejerna, födelsedagsmiddag + utgång. otten, tröttnat? ja lite faktiskt. lördagen spenderades först hos fanny med henne, amanda, maja och ellinor, sjukt kul. sedan vidare på förfest nummer 2 denna kväll, då hem till fille och sen vidare till HUGO. snacka om att ändra uppfattning om Hugo. det va riktigt jävla roligt! ,) 

nahe, om man ska krypa ner hos joel och skratta lite åt TV:n? ;-) haha. 


ETT STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, I LOOOVE YOU


tjuofemteaugusti

ett stort grattis till svärda som fyller hela 19 år idag! :) nu är hon här på födelsedagsfika, kladdkaka står på menyn och lollo är också! :) mysigt.

dom ska dock åka snart, så jag ska väl ta en dusch och bara mysa med film tills joel kommer
hem vid halv elva - elva. ♥

å snart åker vi till turkiet! det ska bli underbart!


KÄRLEK


åttondeaugusti

bakfull. men endå har jag hunnit en massa saker idag. tvättat, storstädat, lagat mat, handlat. nu ska jag snart gå ner och hämta sista tvätten! sen ska jag kolla på nya sex and the city!

det va faktiskt riktigt roligt på otten igår, samt förfesten här! tack tjejer ♥



PUUUSSS.


sjundeaugusti

long time ago.

jobb 15-21, sen utgång med tjejerna!
ledig imorgon. välbehövligt.

nae, nu ska jag ta mig i kragen och börja fixa innan det är dags att knalla upp till jobbet! :)


PUUUSS.

RSS 2.0