INGEN RUBRIK

hejdär. fan vad seg jag är! va på jobbet halv sju imorse, jobbade bara till halv ett men när man bara sover 4 timmar så blir man ganska trött! tog ett varmt bad när jag kom hem och åt clementin och avokado. sen slockna jag i sängen! joel kom hem sen och väckte mig, så låg vi i sängen och möös. jag blev sedan bjuden på kaffe hos sofia, aa eller rättare sagt jag bjöd in mig själv! :) hihi. nu är vi iallafall mätta och belåtna här hemma. har kollat lite på idol. rena skiten! nae, nu ska jag ta med min älskling så ska vi lägga oss i sängen och sätta på nån film och mysa. ska upp ganska skapligt imorgon, har match i överrum? tror de heter så. tur att jag har gps i bilen iallafall, jag tror helt ärligt att jag har sämst lokalsinne i hela norrköping.


PUSS OCH GODNATT.


schindlers list

ska alldeles strax börja med maten. tänkte att den skulle vara klar tills baby kommer hem från gymmet. har haft en mysig dag på stan med sofia idag, hittade inte ett skit. som vanligt med norrköping. åkte direkt upp till joels föräldrar och skulle lägga över mitt cv och personliga brev på min hotmail. sen vi kom hem från dom har vi bara pratat, kramats och bara umgåtts. skulle ha kollat på schindlers list igår, men det får bli ikväll istället. imorgon skulle jag träffa svärd på frukost och kaffe mys innan jobbet!
nae, måste börja med maten!


nya naglarna, är supernöjd.


..

baby i'll tell you all my secrets
that i'll keepin', you can come inside,
and when you enter, you ain't leaving,
be my prisoner for the night..

GOGMORGON! sitter och lyssnar på musik och dricker kaffe. har tvättstugan om 10 min så ska gå ner och kasta i två maksiner. så det får bli ett kortis-inlägg. är fortfarande sjukt irriterad på såkallade vänner som man bjuder hem till sig på förfest, och vad får man tillbaka? att nån snor cigg ur våran limpa. ingen mer förfest här på ett tag iallafall, vilket är ganska förståligt eller hur?

nae, nu ska jag ner till tvättis. ikväll blir det träning!



AAAAAARG...

jag och joel fick en halv limpa menthol cigg av pontus som han inte ville ha, super snällt verkligen! jag röker som alla vet inte menthol i vanliga fall, men för det har ingen rätt att sno ur limpan! trodde vi bara hade vänner här igår, men tydligen inte!

orkar inte bry mig egentligen men jag tycker att det är så jävla fult bara. vi vann matchen iallafall igår! efter de åkte vi och käka på donken, och sen hem till mig och gjorde ordning oss. super trevligt, folket rulla in men jag fick ont i huvet, och sen mer ont i huvudet.´det sluta med migrän och jag fick ta några vänder till toan för att kräkas. fräscht! migrän kan va det värsta jag vet. idag har jag jobbat iallafall, sluta fem och då åkte jag till joels föräldrar och blev bjuden på jätte god mat! nu är vi hemma och ska bara mysa.

fyfan så mitt knä ser ut sen matchen igår, hela jävla knät är blå/lila! riktigt läckert måste jag säga!



MISS YOU HONEY


neeew naaaaails!

är super nöjd med nya naglarna. det blev akryl den här gången iallafall. ville inte göra de först eftersom jag fick så ont när jag gjorde de sist. den här gången va jag på törnrosa och nästa gång jag ska göra det, ska jag tillbaka dit! mamma och pappa har vart här och fikat idag, mysigt. sen kom joel så gjorde vi tacooos och nu myser vi i soffan. imorgon är det match också, har jobbar varenda helg så jag har bara vart med på en match, så det ska bli kul att lira imorgon. efter matchen blir det förfest här (ovanligt) sen HUUGO.
nae, ska krypa ner hos mitt hjärta ♥


PUUUSS


i need a herooo...

kollade på shrek 2 förut, igen. ja jag vet! jag har faktiskt målat klart hela hallen, plockat och städat litet. ska dra fram damsugaren bara. sen är jag klar. emma och hanna kommer hit om ett tag också, skulle göra soppa! mysigt. fick även hem ett brev från H&M..


jag är tydligen en av deras bästa stamkunder, är detta bra eller dåligt? hmm..




home sweet hoooome.

äntligen hemma efter träningen. aa eller jag kom för typ 20 minuter sen ;p har vart hos sofia en stor del av dagen, lika trevligt som vanligt! va på emmas skola så hon och michelle färgade våra ögonbryn och ögonfransar. tack tjejer! :) gick sen hem till fia igen, drack kaffe och prata, sen kom svärd. vi gick ner till stan och kolla lite, åsen gick jag hem. amanda kom på tee och så satt vi och snacka. (: åkte sen och fick mat hos mor och far. det är ju så jävla tråkigt att laga mat till sig själv. joel jobbar ju eftermiddag så han åker vid halv ett och är inte hemma förrns elva. gick ner till träningen och nu är jag hemma! ska måla det sista klart nu och sen göra mer tee och krypa ner i soffan.



LOOOVEYOU


MÅLARSTUGA!

Ja, äntligen är det aa iallafall nästan klart. joel och jag bestämde när vi flytta in hit att alla rum skulle vara vita, vi målade vardagsrummet och sovrummet som va i den gräsliga färgen beigh/brun, vilket den minsta hallen också va! men vi kom aldrig till skott å måla den lilla jävla hallen. så idag när jag hade varit hos sofia, gick jag upp i förrådet,  hämtade rollrar, penslar och målarfärg. aa vi hade tillochmed färg hemma? att vi inte bara målat skiten. jaja, jag tänkte överraska joel med en vit hall när han kom hem, men jag hittade ingen maskeringstejp/makeringstejp? fan sofia nu vet inte jag vad det heter! hihi. iallafall så jag fick ringa honom. och berätta att jag skulle måla. han sa vart tejpen var åså började jag. och nu är jag nästan nästan klar. bara lite smått runt dörrenkarmen till köket. fan vad duktig jag är. sofia har också vart här och kollat på kungarna av tylösand och druckit tee med mig. mysigt! och nu när jag väl börjat styra och fixa, fick jag den smarta iden att måla joels klädhängare vit. ringde och fråga om det gick för sig, självklart gick de bra. men när jag berätta om min lilla plan att skruva ner den fruktansvärt fula hatthyllan kom de inte på fråga. han va tydligen tvungen att vara hemma när jag ska fixa med borr och skruv och sådana saker. nu när jag tänker efter har han fullkomligt rätt i de. vad tänkte jag med egentligen? jag med en borrmaskin?

såhär ser jag ut nu. haha :)




vilken skillnad! hejdå vidriga färg.


stearinljus..

ja, stearinljus har jag tänt i hela lägenheten, det är så jävla kallt här! kom hem från träningen för en liten stund sen, puuh! jobbig träning kan man lugnt säga. och ont i foten har jag också. nae, nu ska jag sluta klaga!
imorgon ska jag på möte hos min jobbcoach som kunde va lite mindre jobbig. arbetsfrmedlingen verkar ju inte fatta att jag är med där bara för att få A-kassa. vilken man tydligen inte kan få om man inte är medlem hos dom? stämmer verkligen de? hmm. jag fattar verkligen inte ett skit vad dom säger där. det är bara att le och hålla med helt enkelt. ska till sofia imorgon och fika åså ska jag hjälpa henne med att spraymåla något, hade tydligen en liten dold talang för de. tyckte sofia iallafall :) hihi. nae, snart kommer joel hem från jobbet och då ska vi mysa. ♥


PUUUUSS


ingen fantasi

bloggtorka. håller på att städa och fixa lite härhemma. tog ett litet break nu. (: jenkis sov här fredag till lördag, vi lagade mat, kollade på film och käka massor med godis. mysigt! lördagen spenderades hos amanda först sen hugo med tjejerna. hade riktigt kul på hugo, med mycket dans! gårdagen spenderades i sängen nästan hela dagen. mådde skit och det var bara en förjävlig dag. kvällen blev bättre när joel kom hem och tog hand om mig.

nae, dags att fortsätta. hanna kommer hit efter jobbet så ska vi laga mat och sen åka till träningen, ska bli roligt. det händer ju allt för sällan.


elfteoktober

har städat lite i lägenheten precis, vikt tvätt och så. mamma kommer snart, hon ville ha kaffe, men min kaffebryggare är hos sofia, så hon skulle köpa takeaway-kaffe med sig hit. (: joel har frivecka nu också, skönt att ha honom hemma om nätterna. jag hatar att sova själv.

helgen har varit riktigt bra, fredag blev de jobb på kvällen, sen mys med baby. lördagen bestod också av jobb, efter de förfest här och sen utgång. riktigt roligt! igår möös vi i sängen nästintill hela dagen, kollade på filmer, sov på joels bröst, skrattade och bara umgicks. gick sedan på bio med sofia och daniel. kollade på resident evil, riktigt jävla dålig film. det va coolt att se i 3D, men att sitta med brillorna på sig hela filmen kändes bara urlöjligt. och dessutom så vi jävligt töntiga ut också! haha. efter bio gick vi hem och kollade på saving private ryan, absolut inte hela eftersom den är 3 timmar lång, jag somnade säkert efter en halvtimma. det var iallafall den bästa bakisdagen på läänge. ♥ och sånna sagar brukar inte uppskattas.








FRIDAY I´M IN LOVE..

OJOJ. hemma efter kvällen pass på coooop. vilket folk det finns alltså! haha. skönt att vara hemma iallafall, blir att bara mysa med min baby ikväll. just nu är det nhl på tv:n, men jag ska snart ta kontrollen över fjärrisen! ska kolla om det finns nån film att ladda ner, så kan jag krypa ner i sängen och kolla. för nhl bir det inte för min del.
imorgon blir det jobb också, 15.00-21.00! sen efter de HUGO med tjejerna :)



PUUUSS


åttondeoktober

jag har haft en super mysig morgon! sofia sov över här inatt så när vi vaknade gick vi ner till fräcka och käka frulle! sen gick hon hem och jag hem så kröp ja ner hos min joel och mööös. hade en jätte mysig/rolig kväll igår sofia! tack liksom ♥ oj lite osammanhängade ser jag. borde ha börjat med igårkväll.. jaja.

nu har jag iallafall färgat håret. (BLACKHEAD). köpte en annan färg mot vad jag brukar göra den här gången, när jag satt i färgen blev det blått, jag menar verkligen blått. fy fan men det blev ju bra tillslut.

ska börja fixa mig snart, ska jobba 16.00-21.00 ikväll. lite segt, men efter de ska jag hem och mysa med joel. har ju sovit själv hela veckan så det ska bli mysigt att umgås hela kvällen och natten. ♥

imorgon blir de med jobb. 15.00-21.00. efter de utgång med hanna lollo och cia! HUGO.


saknar varma, underbara turkiet.


fjärdeoktober

min dag starta med att kolla på shrek 2. som om de vore första gången? nope. gillar verkligen den filmen. å jag gillar verkligen att vi äntligen införskaffat oss en TV i sovrummet! nu kan vi ha riktigt filmmys då jag kan ligga bekvämt på joel bröst istället för på soffan. att jag inte valde en annan med större divan? det inte alltid bra att va efterklok. jaja. em tv är inte de enda som inhandlats, känns som min lön gått upp i rök. nae, så illa är det inte men nästan. idag handlade vi bara grejer på lägenheten. har tröttnat lite på och skulle vilja göra om mycket mer. skulle vilja ha nya golv, ny tv-bänk ( men det är väl inte värt att säga till joel då han betala 3000 för den ) nya grejer till köket, gardiner, handtag bland annat. och inte snacka om badrummet, erica räkna ut åt mig förut hur mycket det skulle kosta att sätta upp svarta kakelplattor i hela badrummet. 3000:- skulle de gå på. får väl ta mig en funderare om det är värt de. lägger ju hellre nya golv. nae, slutsnackat om lägenheten.

känner att jag har druckit lite för mycket kaffe. är superpigg! joel jobbar natt och erica gick nyss efter en massa tjejsnack. hoppas verkligen ni får lägenheten! känner att det kliar lite i fingrarna, lite städnoja har jag nog allt. ska nog rensa ur och fixa min garderob. ganska dumt att göra nu iförsej, klockan är tjugo över elva, och jag ska endå köpa en klädställning och ställa in i den större garderoben så det blir en "walk in closet". min garderob jag har nu är verkligen på tok för liten.

nae, om jag ska ladda hem skrek 3 så jag kan fortsätta mitt lilla maraton ;-)




RSS 2.0